Spelomschrijving

Ga naar beneden

Spelomschrijving

Bericht van Noordbrabant op 23/11/2013, 14:39

Rising Cities,

de free game voor burgemeesters en strategen In de nieuwe free game voor je browser,bij Rising Cities draait alles om macht, economie, strategie en stedenbouw. Bouw bij Rising Cities een miljoenenstad, een megastad, een metropool! En dat natuurlijk allemaal gratis, zoals dat een goede free game betaamt.
Rising Cities: word de machtigste burgemeester
Goudkoorts bij Rising Cities! Iedereen wil in deze nieuwe free game een stuk van de taart hebben … en een eigen bruisende metropool bouwen! De free game Rising Cities geeft je de unieke kans, om je kwaliteiten als geniale strateeg en manager te laten zien.
Strategie en planning
De weg naar de top vergt ook in de free game Rising Cities heel veel vindingrijkheid! Alleen met tactisch inzet … goed grondstoffenbeleid … en oog voor het welzijn van je burgers, zul je bij Rising Cities macht kunnen vergaren!
Zorg voor voldoende woonruimte voor de brave burgers van Rising Cities, haal de huur op en investeer je free game geld in industrie, elektriciteitscentrales, verkeer en nog vele andere gebouwen … zodat niets een goude toekomst van je free game metropool nog in de weg staat.
Handel en industrie
Net als bij een echte stad, heeft je free game metropool, enorme hoeveelheden aan grondstoffen en energie nodig. Investeer bij Rising Cities in de industrie, laat de crisis aan je voorbijgaan … en produceer de meest uiteenlopende consumptiegoederen. Daarmee kun je dan je vervolgens je metropool verder uitbouwen … of neem ze mee naar de markt, en investeer in je handelsbetrekkingen met andere free game spelers.
Evenwicht is alles
Zorg bij Rising Cities altijd voor een goed evenwicht tussen de behoeften van je burgers en de eisen van je free game stad. De burgers in Rising Cities willen ook wel iets anders zien dan beton … daar worden ze dus echt niet vrolijk van! Houd bij de free game Rising Cities je ogen en oren goed open … je zult in moeten spelen op de behoeften van je burgers zijn … zodat hun centjes jouw kant op blijft stromen.
Proef de zoete smaak van de macht in deze free game Rising Cities en bouw nu de meest succesvolle metropool van alle free game steden!


S-Mod
Fase 45
avatar
Noordbrabant

Aantal berichten : 866
Registratiedatum : 21-11-13
Leeftijd : 30

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum